Copy Center MC Ninove | Mailing Company Ninove

Je eindwerk laten printen en inbinden? Gewone prints nodig?

Bij Mailing Company Ninove kan je terecht voor al jouw kopiëer- of printwerk. Wij zijn zeker ook gespecialiseerd in het printen en inbinden van jouw GIP, Thesis of Eindwerk.
Een usb-stick inpluggen aan onze desk is nog altijd mogelijk maar deze manier is ondertussen achterhaald. Ook in betere tijden (lees ná Corona) vragen we om ons online systeem te blijven gebruiken.

In het formulier hieronder kan je jouw (liefst pdf-) bestand(en) uploaden. Zodra je jouw bestanden hebt geselecteerd verschijnt een ingebouwde checklist waarin je precies kan doorgeven hoe je jouw eindwerk wil ontvangen. Je kan daar ook het tijdstip aanduiden wanneer je jouw bestelling nodig hebt. Betalen doe je via een ontvangen betaallink waarna je jouw bestelling uit de toegewezen lockerkast kan halen. De lockerruimte is 24/24 u toegankelijk. Ondertussen hebben we een capaciteit van 30 lockers. Ook afhaling in een Afhaalpunt en levering aan huis is mogelijk!

De prijzen van gewone prints zijn afhankelijk van de bestelde hoeveelheid en het feit of er in zwart-wit of kleur wordt afgedrukt: >Download Prijslijst<
Instagram