Copy Center MC Ninove | Mailing Company Ninove

Gepersonaliseerd printen

Om uw klanten te bereiken moet u hen, in zover het direct mail betreft, tenminste iets toesturen. U zal hiervoor nood hebben aan een personalisatie van de omslag en/of de begeleidende brief of folder.

We laserprinten in zwart of full color standaard op 600 DPI wat een perfecte kwaliteit garandeert.

Het is soms ook raadzaam of noodzakelijk de omslag rechtstreeks te personaliseren. Omwille van de beperkingen op vlak van laserprinting is het meestal af te raden, hetzij technisch onmogelijk om omslagen met een laserpinter te beprinten. We hebben een omslagenprinter ter beschikking waarin we in Full Color en zelfs aflopend kunnen printen. Wij kunnen de kwaliteit van offset bedrukking evenaren wat voor de kleinere aantallen een stuk voordeliger uitkomt. Uiteraard is deze printer ook geschikt voor het beprinten van kaarten, folders, etc.

Indien omslagen niet gepersonaliseerd kunnen worden (bijvoorbeeld bubbel- of gekartonneerde omslagen) kunnen wij ook overgaan naar een laserpersonalisatie van etiketten.

Bij ons kan u ook terecht voor druk en personalisatie van lidkaarten, getrouwheidskaarten of allerhande andere kaarten in PVC. We kunnen drukken en personaliseren in Full Color recto-verso op kaarten zonder of met magneetstrip. Uiteraard kunnen deze kaarten ook in een mailing of in een fulfilment worden verwerkt.

Instagram