Copy Center MC Ninove | Mailing Company Ninove

Invoer van uw gegevens nodig?

Wij zorgen voor de input van de gegevens vermeld op spaarkaarten, enquêtes of andere bonnen.

De basisprincipes die we van bij ons ontstaan toepasten zijn in de loop der jaren bijgeschaafd zodat we een uitermate hoge kwaliteit van dataverwerking kunnen aanbieden.

In een notendop gesteld kan u zeggen dat ons systeem erop gebaseerd is om data-entry op een intelligente manier te doen. Ons systeem is vooral gericht naar direct marketing en klantgerichte benadering.. We laten daarom niet automatisch gegevens aanvullen maar doen nà input wel een controle met referentiebestanden om eventuele typfouten uit onze bestanden te halen.

Onze mensen die zorgen voor data-entry krijgen allemaal een degelijke opleiding zodat de gegevens steeds consequent worden ingeput. Door de machinale controle achteraf kunnen ontdubbelingen quasi feilloos worden uitgevoerd. Hierdoor kunnen we ook perfecte databases creëren en hebben we een zeer goede basis voor latere personalisaties en verwerkingen.

Ook al gaat het over een mailing die wij niet hebben verwerkt, wij kunnen steeds zorgen voor de input van retourzendingen. Een snelle verwerking van retours bespaart u geld voor toekomstige acties. Input van retours wordt meestal gedaan door input van uniek nummer met controledigit of door scanning van een barcode.

Instagram